Workshops

Bij workshops komt naast dansmeditatie en dansimprovisatie ook meditatie aan bod. We werken vanuit een thema en verdiepen dat thema op allerlei manieren. Zo herscheppen we onze ervaringen soms in tekeningen of tekst. Of we delen ons verhaal met een partner.
We zijn als volwassene vaak vergeten hoeveel energie je van spelen krijgt. Daarom krijgen ook speelse elementen in de workshops aandacht en zorgen voor lichtheid.

In de weekend workshops gunnen we onszelf ook rust op zijn tijd, lekker eten of een wandeling in de buurt. Laat je niet afschrikken door workshops in Duitsland. We proberen altijd met elkaar te reizen, de afstand is goed te doen (ongeveer 4 uur rijden) en de plek is geweldig. Mooie omgeving, lekker eten en prachtige eenpersoonskamers met eigen badkamer. En dat alles voor een hele schappelijke prijs.

Workshops: samen genieten van dans

Door de coronacrisis zijn in het voorjaar een aantal workshops niet doorgegaan. Ook het geplande weekend in Duitsland in het najaar zal niet doorgaan. Dit heeft te maken met de restricties in Duitsland. Daardoor kunnen er maar 9 mensen in de zaal, terwijl dat normaal gesproken 20 – 22 personen zijn. Zodra meer bekend is over volgend jaar, volgt hierover nadere informatie. Er zijn wel twee dansmiddagen gepland.

Zondag 13 december 2020 van 13:00 – 17:00 uur, Utrecht. Helaas vanwege corona afgelast.
Dans- en meditatie middag rond het Weihnachts-Oratorium. Meer informatie: klik hier

Zaterdag 20 maart 2021 van 13:00 – 17:00 uur, Utrecht
Dans- en meditatie middag ‘Ontmoeten’. Meer informatie: klik hier

Vrijdag 9 – zondag 11 april 2021, Springiersbach, D
Dans- en meditatie weekend ‘In een rozentuin’. Meer informatie: klik hier

Vrijdag 22 – zondag 24 oktober 2021, Springiersbach, D
Dans- en meditatie weekend ‘Oceaan van liefde’. Meer informatie: klik hier