Meteen naar de inhoud

Workshops

Bij workshops staat het spirituele proces en persoonlijke groei centraal. Dans, meditatie en andere werkvormen hebben daarbij een plek, naast aandacht voor speelsheid en het ervaren van ruimte. 

In de weekend workshops gunnen we onszelf ook rust op zijn tijd, lekker eten of een wandeling in de buurt. Laat je niet afschrikken door workshops in Duitsland. We proberen altijd met elkaar te reizen, de afstand is goed te doen (ongeveer 4 uur rijden) en de plek is geweldig. Mooie omgeving, lekker eten en prachtige eenpersoonskamers met eigen badkamer. En dat alles voor een hele schappelijke prijs. 
De workshops in Duitsland geef ik samen met Anne Bröhl-Lohmar.

Door de coronacrisis hebben er in 2020 en 2021 geen workshops plaatsgevonden. Bovendien heb ik Long Covid gekregen, waardoor ik dit najaar ook geen workshops zal geven. Voor 2022 zijn er twee data vastgelegd in Springiersbach (Duitsland). Informatie over de thema’s en opzet van deze weekenden volgt later. Beide weekenden zijn besloten. Iedereen die al eens een weekend bij Anne en mij heeft gevolgd is welkom.

De data zijn:
Vrijdag 8 – zondag 10 april 2022
Vrijdag 18 – zondag 20 november 2022