Workshop 'Oceaan van liefde'

Vrijdag 22 – zondag 24 oktober 2021

Moge de oceaan van weldadige liefde
je omspoelen 
in een liefdevolle omhelzing.
Sabah Raphael Reed

Soms voelen we ons goed en soms zitten we niet zo goed in ons vel. Dan voelen we ons alleen. Op dat soort momenten kunnen we onszelf wel vertellen dat we niet alleen zijn, maar dat helpt niet echt. Het gaat erom dat we die gedachte ook in ons lichaam gaan ervaren. Dat we gaan ervaren dat we gedragen worden en omgeven door een oceaan van liefde. Dat geeft steun, dan voelen we ons lichter en kunnen we weer gaan stralen.

Dit weekend gaan we op zoek naar manieren om deze oceaan van liefde meer ervaarbaar te maken. We gebruiken daarbij kringdans, improvisatie en meditatie. Daarnaast kunnen we genieten van lekker eten, een prachtige eenpersoonskamer met eigen badkamer en de mogelijkheid om in het heuvelland heerlijk te wandelen in de pauzes.

Oceaan van liefde die ons draagt

Algemeen

Datum: vrijdag 22 oktober, 18:00 uur tot zondag 24 oktober 2021, 14:00 uur
Plaats: Carmel Springiersbach
Het klooster in Springiersbach ligt tussen Koblenz en Trier, niet ver van de Moezel. Meestal reizen we in één of meer auto’s gezamenlijk naar Duitsland.
Kosten: Cursus: € 105,-, verblijf: € 125,- (incl. alle maaltijden en een 1 pers. kamer) (Prijswijzigingen voorbehouden). Betaling in het centrum.
Opgave: via de mail: info@dansbeleven.nl of via het contactformulier. Het maximum aantal deelnemers is op dit moment nog niet bekend. In oktober 2021 ontvang je een bevestigingsbrief.

Dit weekend geef ik samen met Anne Bröhl – Lohmar. Er wordt Duits gesproken waarbij ik natuurlijk zo nodig in het Nederlands vertaal.