Workshop 'In een rozentuin'

Vrijdag 9 – zondag 11 april 2021

Stel jezelf voor als een roos in een rozentuin. Een prachtige bloem, die geurt en zijn eigen kleur heeft. Maar een roos is niet elke dag hetzelfde. Soms is plant vol knoppen of bloemen, soms hangen de bladeren naar beneden omdat de struik water nodig heeft. Hoe zien de doornen er vandaag uit? Wat is de kleur van de bladeren vandaag? En wat doen de elementen aarde, water, vuur en lucht op de ontwikkeling van de roos?

Dit weekend onderzoeken we wat voor roos wij zelf zijn en hoe wij in de rozentuin van het leven staan. We doen dat via kringdans, improvisatie en meditatie. Daarnaast kunnen we genieten van lekker eten, een prachtige eenpersoonskamer met eigen badkamer en de mogelijkheid om in het heuvelland heerlijk te wandelen in de pauzes.

Een rozentuin met allerlei rozen

Algemene informatie

Datum: vrijdag 9 april, 18:00 uur tot zondag 11 april 2021, 14:00 uur
Plaats: Carmel Springiersbach
Het klooster in Springiersbach ligt tussen Koblenz en Trier, niet ver van de Moezel. Meestal reizen we in één of meer auto’s gezamenlijk naar Duitsland.
Kosten: cursus: € 105,-; verblijf: € 125,- (inclusief alle maaltijden en een 1 pers. kamer) (Prijswijzigingen voorbehouden) Betaling in het centrum.
Opgave: via de mail: info@dansbeleven.nl of via het contactformulier. Het maximum aantal deelnemers is op dit moment nog niet bekend. Eind maart 2021 ontvang je een bevestigingsbrief.

Dit weekend geef ik samen met Anne Bröhl – Lohmar. Er wordt Duits gesproken waarbij ik natuurlijk zo nodig in het Nederlands vertaal.