Meteen naar de inhoud

Over mijzelf

Dans is mijn passie! Daarom heb ik mij verdiept in dansmeditatie en later ook in dansimprovisatie en danstherapie.
Ik heb altijd gedanst en begin jaren negentig ontdekte ik Sacred Dance. Ik deed hiervoor de docenten opleiding bij Friedel Kloke – Eibl in Duitsland. 
Daarnaast heb ik mij bij Wilma Vesseur (www.substanz.ch) verder geschoold. Sinds 2000 geef ik cursussen, dansdagen en weekends. Hierbij ontwikkelde ik mijn eigen stijl die ik dansmeditatie noem, gericht op lichaamsbewustzijn. 
Verder geef ik ook dansimprovisatie lessen, waarbij ik geniet van de creativiteit en het spelelement dat bij mijzelf en de cursisten opborrelt. Op verzoek geef ik ook sessies met authentic movement (bewegen zonder muziek met een getuige). Het is een prachtige manier om je met jezelf in de diepte te verbinden.

Danstherapie en mindfulness
Toen ik danstherapie ontdekte, wist ik dat ik eindelijk gevonden had wat ik zocht. Niet met uitsluitend praten maar vanuit verbinding met het lichaam werken aan heling.
In 2006 rondde ik de voortgezette opleiding danstherapie af bij de Rotterdamse Dansacademie. Daarna heb ik mijn eigen praktijk voor dans- en bewegingstherapie geopend.
In mijn therapie werk heb ik altijd veel aspecten van mindfulness gebruikt. Daarom besloot ik de opleiding tot mindfulness trainer te gaan doen (afgerond in 2013). Daarna heb ik ook een compassie training gevolgd. Al deze input geeft mij extra verdieping.

Mijn start was de studie geneeskunde, waarna ik bijna 20 jaar werkte in beleid, management, fondsenwerving en patiëntenvoorlichting. Een deel van mijn opgebouwde deskundigheid heb ik kunnen inzetten als docent anatomie en stagebegeleider van de danstherapie opleiding in Rotterdam.

Meer informatie

Neem gerust contact op met:
Jacqueline van Male
Poortstraat 22
3572 HJ Utrecht
e-mail: info@dansbeleven.nl
telefoon: 06-11599795

Praktische gegevens
Registratienummer FVB/NVDAT: 102290
AGB code zorgverlener: 90.105192
AGB code praktijk: 90.064464

Bank: NL06 INGB 0005 0768 92
BTW nummer: 1127.59.385.B.01
KvK Utrecht: 30234117