Meteen naar de inhoud

Ontdek je krachtbron - kort individueel traject

Wil je je zekerder voelen en meer van jezelf laten zien? Heb je het gevoel dat je méér zou kunnen maar dat het er niet helemaal uitkomt? Dan is dit traject misschien iets voor jou.

Thematische aanpak
In een kort traject van 6 keer gaan we op zoek naar jouw krachtbron, jouw vitaliteit en creativiteit. De volgende thema’s komen aan bod:

  • Bewustwording van je eigen lichaam, je emoties en reactiepatronen.
  • Je eigen persoonlijke ruimte ervaren en deze ruimte mogen, kunnen en durven innemen.
  • Bij jezelf kunnen blijven en grenzen ervaren en aangeven.
  • Kracht gaan voelen in je lichaam, gaan vertrouwen op jezelf en je eigen kracht.
  • Durven spelen en je eigen vrijheid en creativiteit ontdekken.

Jouw behoefte staat centraal
Het programma wordt helemaal op jou toegesneden zodat je er maximaal profijt van hebt. Ik ga werken met beweging en dans, maar je hebt geen danservaring nodig. Het gaat om het verbinden met je lichaamsgevoel en van daaruit in beweging komen. Ik gebruik muziek, maar we werken ook zonder muziek. En ik zal ook gericht aspecten van mindfulness inzetten. Na elke bijeenkomst krijg je een kleine huiswerk opdracht mee.

Praktisch
Als je je opgeeft, spreken we een datum af voor onze eerste bijeenkomst. Vooraf stuur je me een korte levensbeschrijving en geef je aan waar jouw verlangen ligt ten aanzien van dit traject. Dat bespreken we dan de eerste bijeenkomst. We besluiten daarna of het verdere traject bij jou past.

Mijn achtergrond
Mijn grote passie is het stimuleren van lichaamsbewustzijn. Het is ongelofelijk hoeveel ons lichaam weet en hoe het ons kan steunen in onze ontwikkeling. Tijdens dit traject kan ik mijn kwaliteiten als dansdocent, danstherapeut en mindfulness trainer inzetten.

Algemene informatie
Data       in onderling overleg
Plaats     Poortstraat 22, Utrecht
Aanpak   individuele bijeenkomsten van 1 uur
Kosten    € 240,- voor het hele traject

De bijeenkomsten worden mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar (danstherapie)

Opgave
Via de mail of telefoon. Je ontvangt dan een factuur van € 40,- voor de eerste bijeenkomst. Als je het complete traject gaat doen, krijg je een factuur voor het resterende bedrag.