Meteen naar de inhoud

Is danstherapie iets voor jou?

Danstherapie kan iets voor jou zijn als je je door psychische of psychosomatische klachten geremd voelt in je dagelijks functioneren. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt, je niet verder te kunnen ontplooien.
Of je merkt dat je bij een verbale vorm van therapie niet verder komt. Je vindt het moeilijk om je emoties te uiten of over bepaalde ervaringen of gebeurtenissen te praten.

Dan kan het helpen om contact te maken met je lichaam en de sensaties die zich daar voordoen te ervaren in beweging. Zo kun je bij die ervaringen blijven waarvan je in het gewone leven het liefste weg gaat. Door ze in een veilige setting te ervaren ontstaat er ruimte, krijg je nieuwe inzichten en ontwikkel je kracht. Wil je horen hoe een cliënt danstherapie ervaart, kijk dan naar deze video.

Voor danstherapie hoef je geen danservaring te hebben. Daar gaat het niet om. Bij de intake hebben we samen doelen geformuleerd. Vervolgens gaan we in de sessies samen op zoek naar bewegingsvormen die deze doelen naderbij kunnen brengen.

Interesse?
Maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een intake: Jacqueline van Male: info@dansbeleven.nl of 030 – 2723522

Als je vervolgens kiest voor danstherapie, dan formuleren we samen een hulpvraag en maken we afspraken over het aantal sessies.

Danstherapie helpt om te ervaren en te uiten