Meteen naar de inhoud

Wanneer je danst, kun je genieten van het voorrecht dat je jezelf kunt zijn.
Paulo Coelho

Welkom

Dansbeleven staat voor danstherapie, dansmeditatie en dansimprovisatie. Als danstherapeut bied ik veiligheid, als dansdocent zorg ik voor plezier. Steeds met aandacht voor lichaamsbewustzijn en ruimte voor jou om te zijn. Voor alle activiteiten binnen Dansbeleven geldt: je hoeft niet te kunnen dansen om mee te kunnen doen.

Danstherapie
Bij danstherapie staan doen en ervaren centraal tijdens de behandeling, waarbij we steeds tussendoor over je ervaringen spreken. In beweging komen op basis van wat je voelt in je lichaam helpt je om  emoties te uiten en blokkades op te lossen. Het lichaam liegt nooit en vertelt je wat je nodig hebt om beter in je vel te zitten. 
Omdat ik Long Covid heb, is de praktijk voorlopig gesloten.

Dansmeditatie
Bij dansmeditatie dansen we in een kring en liggen de passen vast. Het dansen in de groep geeft verbinding. Binnen die structuur krijg je de gelegenheid om je lichaam te voelen en wat daarin leeft. De afwisseling van snelle en langzame dansen helpen je om die lichaamssensaties een plek te geven. Dan kan het stiller worden van binnen en kun je je meer verbinden met diepere lagen in jezelf.
Omdat ik Long Covid heb, geef ik voorlopig geen les.

Dansimprovisatie
Bij dansimprovisatie ga je binnen een thema op zoek naar jouw eigen bewegingen. Wat hoort bij jou en wat leer je daarmee over jezelf?  Wat geeft je energie? Waar word je blij van? Wat doet muziek met je bewegingen? Je creativiteit wordt gestimuleerd door het dansen in de groep en in twee- of drietallen.
Omdat ik Long Covid heb, geef ik voorlopig geen les.

Ruimte geven

Wat hebben alle bovengenoemde vormen van dans met elkaar gemeen?
Ze geven je ruimte. Ruimte om te ervaren dat je er mag zijn zoals je bent. Ruimte om in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. Ruimte om te genieten van beweging en zo nieuwe mogelijkheden in je leven te ontdekken.

Speciale aanbieding! Kort individueel traject – Ontdek je krachtbron
Omdat ik Long Covid heb, kan dit traject voorlopig niet plaatsvinden.
Voor informatie: klik hier
Voor ervaringen van cliënten: klik hier

Kijk verder op deze site voor meer informatie
Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook: info@dansbeleven.nl of 06-11599795

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Danstherapie (NVDAT)
De NVDAT is aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische beroepen
Lid van het Fachverband Meditation des Tanzes, Sacred Dance.